Min pojkvän lagade mat!

Haha många kanske undrar varför jag gör en sån big deal av det, men det är en BIG DEAL x) Min pojkvän lagar aldrig mat, kanske för att han aldrig riktigt uppskattat sin egen matlagning. Men nu jävlar! Var tvungen att ta en bild för att föreviga ögonblicket x)

Usch, blä

Så trött jag är på all snö! Sommar och sol, tack!
1

2

God morgon

Jo då, jag vaknade för ett tag sen men har både hunnit äta frukost och klä på mig. Ska inte jobba idag, så det blir nog av till stallet :) Och så gullig som min pojkvän är så hade han köpt nybakat bröd till mig, GOTT säger jag bara :)

Frågekväll



Alltså kommer jag ha en frågekväll på Söndag 1 Februari, då ni kan från kl 18.00-19.00 ställa frågor om mig, och sen svarar jag så fort som möjligt!

Kväll

Jag är ju sjuker, så jag kan inte gå ut även om jag gärna skulle vilja. Istället sitter jag här hemma, dricker te och läser en bok bland tända ljus. Jonas (pojkvännen) somnade för flera timmar sen, ska upp tidigt imorgon. Så jag är mer eller mindre ensam :(
1
Jag vet, underlaget är horribelt men orkar aldrig köpa nytt x)
2
Nåja, mysigt har jag ju det så varför klaga? :)

Läser "Mathilde" skriven av Denise Rudberg. Ganska bra än så länge. Någon mer som har läst den?

Jag har bakat!

Tror knappt själv på det haha :) Men jag har lyckats slänga ihop en blåbärspaj, och den är riktigt god också! Har verkligen överträffat mig själv :)
kaka
Och jag kan lova er att det ligger mycket jobb bakom den, bara att hitta blåbär var ett mirakel ^^
kaka
Naam säger jag bara
kkk
Och en liten bild från mitt kök tidigare idag. Ovanligt välstädat!

No stress

Sorry att jag inte bloggade nåt igår, men jag låg hemma och snorade hela dagen. Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat och förmodligen har smittat stackars Louise (kollega) Snart ska jag till stallet och gosa med pluttarna. Men först ska jag leka klart i photoshop x)

Sjuuk

Tror minsann att jag börjar bli riktigt sjuk. Min förkylning som först började med lite rethosta har utvecklats, usch går runt och snorar mig. Var alltså inte på jobbet idag, gick upp efter en härlig sovmorgon och åkte till stallet. Blev ingen ridning utan gosade bara med mina pojkar och hjälpte till med fodringen. Lite bilder från idag!
bb
Jag (Ööhm, vadå ser sur ut?) och Calippo
bb
Kipper dreglar och snorar (och äter ^^)
bb
Peter (brukar hjälpa mig med dressyren) tränar med sitt sto Showgirl
bb
Bara glorian saknas!
bb
Sötnosen med sin lena vinterpäls

Min systerdotter var ute med Tristan på en långtur, därför har jag inga bilder på honom.

Bildminne

Hittade en bild på mig och Tristan från i somras

Väldigt fin bild enligt mig :)

PS. Jag vet att han är ganska smal, men tro mig, han får mat! Han har fel på tänderna så därför käkar han inte lika ofta. Veterinär kommer och kollar regelbundet på hans tänder.

Hemma efter en kort dag

Jag var på jobbet kl 9 imorse, för att smöra för arbetsgivaren. Och det resulrerade med att jag fick sluta 2 timmar tidigare (alltså kl 15.00) Sen gick jag och shoppade lite och nu är jag hemma. Ska nog åka till stallet snart och se till mina sötsaker! :)

Kipper

En bild från idag när jag red Kipper. Nåja, han började faktiskt skärpa sig mot slutet (vilket syns)

Hemma

Hela dagen var rätt lugnt, i alla fall på jobbet. Trots detta ville min arbetsgivare att jag skulle stanna kvar och städa efter att jag slutat. När jag kom hem blev det en enkel middag: Spaghetti och köttfärssås. Mer komplicerat orkade jag inte göra det

Efter en mättande middag så åkte jag till stallet. Jag hann inte rida min korkskalle till häst igår så det fick bli idag. Men han - Kip Deville - gjorde allt för att trotsa mig, gick med huvudet upp i vädret och försökte kasta av mig så fort jag ville korta galoppen. Men han har blivit mycket bättre, och när han har sina bra dagar så går han som på räls :) Nu ska jag dra och se Lipstic Jungle (som jag redan missat 11 minuter av)

God morgon

Vaknade nyss, härligt. Ska vara på jobbet om ca. 40 min så jag får skynda mig :) Lyckades även lägga in en snygg spellista i menyraden, sägs om det va? ;)

Lång dag...

Allt började med att Tina (från stallet) ringde och var så panikslagen att man knappt hörde vad hon sa. Det visade sig att hennes hästs - Monte Carlo - box var öppen och hästen borta. Som den bra kompis jag är så hoppade jag upp ur sängen, slängde mig i bilen och körde till stallet. Men det visade sig att Anne-Marie hade släppt ut Carlo tidigare på morgonen, så han gick och betade i hagen när jag kom fram. Släppte sen ut mina hästar, men var för trött för att åka hem igen. Så jag la mig i baksätet och sov i några timmar, vilket behövdes! Sen red jag ut med Tristan, min haflingervalack. Synd nog så var nästan alla vägar isiga så det blev inte en så lång tur. Sen handlade jag lite på vägen hem och när jag kom hem förberedde jag en jättegod middag. Kokt lax med potatis och örtsås, och det blev gott trots att jag lagade det haha :) Snart ska jag till stallet igen och rida min andra häst Kip Deville.

Monte Carlo och Rim i hagen

Jaså

Nu verkar det visst som att jag har skaffat en blogg :) Jag kommer förmodligen inte vara så aktiv men hoppas att ni får en trevlig läsning ändå!

RSS 2.0